Hirdetés

Bryan Cranston szünetet tart a színészetben

|

Elhagyja a pályát a 70-hez közelítő titán, és nyomós oka van erre

Hirdetés

Bryan Cranston még a 80-as években kezdte a színészi pályát, karrierje során pedig 62 filmben és 96 televíziós produkcióban láthattuk, az utóbbiak között olyan klasszikussá érett szériákban, mint a zseniális sitcom Már megint Malcolm, vagy a Breaking Bad - Totál szívás.  

A 67 éves sztárnak ugyan még van pár ígéretes projektje a csőben, most viszont bejelentette, hogy még ha csupán átmenetileg is, de hamarosan visszavonul a színészettől.

Hirdetés

Cranston a GQ magazin brit verziójának adott nemrégi interjújában dobta le a bombát, azzal indokolva a döntést, hogy szeretne több időt tölteni a feleségével, Robin Deardennel, akivel még 1989-ben házasodtak össze.

"Újra meg akarom változtatni a paradigmát. Az elmúlt 24 évben Robin utánam loholva élte az életét. Ő volt a plusz egy fő, ő volt a híresség felesége. Az én életemhez kellett igazítania a sajátját. Hatalmas hasznot húzott belőle, de ettől még egyenlőtlenek vagyunk. Ezt szeretném kiegyenlíteni. Megérdemli."

Cranston ezért azt tervezi, hogy 2026-ban becsukja a produkciós irodáját, eladja a Breaking Bad-beli színésztársával, Aaron Paullal alapított Los Hombres italgyártóban őrzött részesedését, és külföldre költöznek a nejével. A célállomás valószínűleg egy franciaországi falu lesz, ahol "legalább hat hónapot" fognak eltölteni, és olyan tevékenységekkel foglalják le magukat, mint a kirándulás, a főzés, a kertészet, a borozás vagy az ücsörgés a kandalló előtt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ami azt illeti, a terv egyáltalán nem hangzik rosszul, néhány hónap kihagyást pedig még a közönség is el tud viselni. Annál is inkább, mert Cranstont addig már biztosan láthatjuk három projektben. Az egyik Wes Anderson nemrég debütált alkotása, a sztárparádéval és földönkívüliekkel támadó Asteroid City, később pedig az Argyle című kémfilmben is felbukkan a Ha/vert és a King's Mant is jegyző Matthew Vaughn rendezése alatt. A színész utolsó, már bejelentett projektje az Everything is Going to Be Great címen futó dráma, ennek azonban csak nemrég fejeződött be a forgatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)