Hirdetés

Schiaffi & Fagioli - próbáld ki az egyetlen Bud Spencer-Terence Hill játékot!

|

A két legenda egy olyan korban alkotott, amikor még fel sem merült, hogy filmekből játékok készüljenek. Egy rajongót viszont megihletett Az ördög jobb és bal keze.

Hirdetés

Tegnap elhunyt Bud Spencer, sokunk fiatalkorának meghatározó színésze. A 86 évet élt legenda filmjei közül legalább egyre még az is emlékszik, aki nem rajongott munkásságáért, mindenki tud mondani egy-két idézetet, szállóigévé vált mondatot.

Nem gondolom, hogy bármelyik filmjéből is játékot kellett volna készíteni (az Őrangyalok sorozatból készült, de szörnyű lett), viszont szerencsére volt valaki, aki gondolta, és a tavalyi IndieVault Spaghetti Western Jam alkalmából összedobott egy egyszerű, rövid, de majdhogynem tökéletes szösszenetet. A Schiaffi & Fagioli Az ördög jobb és bal keze alapján készült, a feladat pedig annyi, hogy menjünk és csapjunk szét mindenkit akár egyedül, akár kooperatívan (kontrollert is támogat). Innen tudjátok letölteni Windowsra és OS X-re. Már csak az animációk miatt is tökéletes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)