Hirdetés

Nem, ez a videó nem egy posztapokaliptikus játék intrója, hanem Budapest most

|

Egyszerre lenyűgöző és ijesztő videó készült Budapestről március 23-án. Kicsit The Divison, kicsit The Last of Us hangulata van, de az üzenete világos: maradj te is otthon!

Hirdetés

Nehéz eldönteni, hogy a melankolikus zenei aláfestés vagy a színek miatt, de szinte az első pillanatoktól kezdve egy apokalipszis utáni Budapest hangulatképe rántotta görcsbe a gyomromat Bognár Márton videóját nézve. Nyilván nem ez volt a célja, sokkal inkább csak bemutatni a jelenlegi helyzetben szinte teljesen kiürült fővárost, illetve egy viszonylag közérthető üzenetet eljuttatni mindenkinek a koronavírus fertőzés okozta rendkívüli helyzet idejére: maradjatok otthon!

Hirdetés

Mégis egyszerre tört rám több film és videojáték emléke, ez sem túlzottan meglepő a jelenlegi helyzetben a kihalt utcákat borongós zongoraszó kíséretében nézve. A videó csodálatos, nézzétek meg ti is, remélem, hogy a The Last of Us, a The Division, vagy a 28 nappal később mellékíze csak pillanatnyi asszociáció marad:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)