Hirdetés

Jóval a Bosszúállók kalandjai előtt játszódik a Captain Marvel film

|

A Comic-Con alkalmával a stúdió sok más filmje mellett szó esett a Captain Marvelről is, amiről nem csak azt árulták el, kik lesznek benne a gonoszok, hanem azt is, hogy a '90-es évekbe visz majd minket.

Hirdetés

Persze a Comic-Con legnagyobb marveles látványossága az Avengers: Intinity War előzetes volt (aminek a normális minőségű megjelenésére még mindig várunk), az MCU távolabbi jövőjéről is esett szó. Így a 2019-es Captain Marvelről is megtudhattunk egy-két részletet.

Hirdetés

A színpadon például feltűnt néhány koncepciós rajz, amiken nem csak azt nézhettük meg, nagyjából hogyan néz majd ki a Brie Larson által alakított karakter, hanem rögtön azt is, kiknek az alfelét rúgja szét. A Captain Marvel gonoszai az alakváltásra is képes földönkívüliek, a skrullok lesznek. A modern Marvel filmektől annyiban különbözni fog ez a sztori, hogy nem a jelenben, hanem a '90-es években játszódik majd, így például a Bosszúállók karakterei még nem fognak feltűnni (elvileg) a színen. Találkozhatunk viszont Nick Furyval, aki itt még legendás szemkötője nélkül szerepel.

Nektek hogy tetszik az időbeli ugrás ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)