Hirdetés

Marvel Kapitány - lement az első vetítés, egy karakterért őrült meg a közönség

|

Az első komolyabb beszélgetés olyan szereplő miatt robbant ki, aki bizony nem Captain Marvel.

Hirdetés

A jelentések szerint lezajlott az első vetítése a Marvel Kapitánynak, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a résztvevőket elmosta az élmény. Steven Weintraub, a Collider főszerkesztője is jelen volt. Ő pedig már csak Carol Danvers kiscicája miatt újranézné a filmet.

Hirdetés

Ugyan Weintraub tweetje nem árulja el, hogy jó vagy rossz volt-e a film, elmondása szerint a vetítés után mindenki a macskáról beszélgetett.

A cica neve Goose lesz a filmben, és egyelőre nem tiszta, hogy a képregényekhez hasonlóan itt is egy földönkívüli létforma egyik példánya lesz-e. A képregényekben egyébként Chewie-nak hívják, de mivel a film a '90-es években játszódik az írók valószínűleg úgy érezték, hogy egy Top Gun ihlette név jobb ötlet lenne a Star Warsos megoldás helyett.

A Marvel Kapitány premierje hazánkban 2019. március 7-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)