Hirdetés

Cardi B-t lefröcskölték koncert közben, bosszúból hozzávágta a mikrofont rajongójához

|

Rosszul viselte a rapper, hogy így zavarták meg az előadását.

Hirdetés

Egy elég veszélyes trend látszik kibontakozni, ugyanis az utóbbi időben több előadóművésszel megesett, hogy miközben koncertezett, a nézőtérről valaki fejbe dobta őket. A Grammy-díjra jelölt Bebe Rexa fellépését egy elhajított mobil miatt kellett félbeszakítani. Harry Stylest a tavalyi esete után idén is megdobták, de a lista még hosszan folytatható.

Ava Max, Kelsie Ballerini és Pink koncertjei sem értek véget valamilyen komolyabb, az előadást megzavaró incidens nélkül, és most már a Call of Duty Modern Warfare II-t szokatlan módon promózó Cardi B-t (polgári nevén Belcalis Marlenis Almanzart) is azok közé az előadók közé sorolhatjuk, akit atrocitás ért. Bár tény, hogy ő jobban járt pályatársainál, és még visszavágni is volt lehetősége.

Hirdetés

Az Invasion of Privacy című 2018-s albumáért Grammy-díjjal jutalmazott rapper épp a Bodak Yellow című számát adta elő Las Vegasban, amikor egy, az első sorban álló rajongó szándékosan lelocsolta őt. Cardi B erre hezitálás nélkül hozzávágta a mikrofonját, és a helyszínen készült felvételek alapján nem is célzott rosszul.

Az esetről beszámoló Sky News megjegyzi, hogy Cardi B előző este is elhajított egy mikrofont fellépés közben, annak a célpontja a rapper számait állítólag túl korán megszakító DJ volt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)