Hirdetés

Carl Weatherstől búcsúzik Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger

|

A színész halála mélyen érintette mindkét akciósztárt, akik érzelmeikkel küszködve idézték fel a régi, szép időket.

Hirdetés

Tegnap este a világ szomorú hírt kapott: eltávozott közülünk Carl Weathers, a Rocky és a Predator franchise jól ismert sztárja, akit a fiatalabb korosztály A mandalóri című sorozatból Greef Kargaként ismerhet. A színésztől egykori kollégái, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone búcsúztak a közösségi oldalakon keresztül.

Néhány órával a halálhír érkezése után mindketten posztoltak a Weathersszel kapcsolatos emlékeikről. Stallone videót készített, a könnyeivel küszködve mesélt a közös munkájukról. A Rocky sztárja hosszasan beszélt Weathers jelenlétéről a filmben, és személyes életében.

Hirdetés

Schwarzenegger egy képgalériát töltött fel a Predator jeleneteiből. A színész elmondása szerint Weathers "színtiszta boldogságot" hozott a forgatásokra személyiségével.

Carl Weathers számára a Rocky volt az első kimagasló szerep. Stallone bokszolós sztorijának köszönhette áttörését, amelyben ő egyébként Apollo Creedet, Rocky riválisát alakította. Weathers tökéletesen hozta a karaktert, aminek köszönhetően később mellékszerepet kaphatott Schwarzenegger Predátorjában. Ez a két filmklasszikus alapozta meg karrierjét, így ezekre a filmekre emlékszünk most mi is vissza hétvégi filmmaratonnal, nyugodjon békében.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)