Hirdetés

Carole Baskin beperelte a Netflixet a Tiger King 2 miatt

|

Ehhez elég volt a Tiger King 2 első előzetesének élesednie.

Hirdetés

Folytatódik a Netflix hatalmas sikert aratott dokusorozata, jön a Tiger King 2 (avagy Tigrisvilág 2), ami pár napja meg is kapta első előzetesét. Az első évad ugyebár két tigriseket felvonultató park tulajdonosa, Carole Baskin és Joe Exotic között húzódó elég durva viszály szálait próbálta meg kibogozni. Tényleg nem egy vidám történetről van szó, hiszen Exotic jelenleg is börtönben van, mivel a vádak szerint meg akarta öletni Baskint. Persze Carole Baskin sem egy angyal, sokak szerint ő végzett előző férjével, akitől saját tigrisparkját örökölte.

Baskin és új férje, Howard most beperelték a Netflixet a Tiger King 2 miatt, szerintük ugyanis a streamingplatformnak nem volt joga a második évadhoz felhasználni az első szezonból kimaradt, róluk készült felvételeket.

Hirdetés

Hétfőn nyújtotta be a házaspár az erről szóló keresetet a Florida államban található Tampában. A Variety értesülései szerint a felperesek arra hivatkoznak, hogy a produkcióért felelős Royal Goode Productions szerződést szegett, mivel Baskin csak az első szezonra vonatkozóan írt alá beleegyező nyilatkozatot, így a folytatáshoz már szerintük nem használhatja fel a stúdió a korábban rögzített anyagokat. Az követelik, hogy egyáltalán ne tehesse közzé ezért a Netflix a Tiger King második felvonását. 

Carole és Howard Baskin azt állítják, világosan elmondták korábban a sorozat producereinek, Eric Goode-nak és Rebecca Chaiklinnek, hogy semmiképpen sem szeretnének szerepelni a második évadban, ezért nagyon meglepte őket, mikor meglátták magukat annak előzetesében.

A Netflix egyelőre nem kommentálta a fejleményeket. A Tiger King 2 november 17-én mutatkozik be, persze csak akkor, ha addig nem töröltetik az egészet - két hét alatt erre mondjuk kevés esélyt látunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)