Hirdetés

Erről szólhat a Star Wars: Zsivány Egyes előzménysorozat?

|

Felkerült az internetre egy szöveg, ami elméletileg a széria szinopszisa, így felvázolja, hogy nagyjából mire számíthatunk.

Hirdetés

Nem titok, hogy előzménysorozatot fog kapni a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet, amiben a film egyik fontos szereplőjének, Cassian Andornak a korábbi kalandjait ismerhetjük majd meg. A tervek szerint még idén kezdetét veszi a forgatás, és most elvileg a cselekményt is megismerhettük nagy vonalakban.

Hirdetés

Ha minden igaz, a The Illuminerdi rábukkant a Cassian Andor sorozat szinopszisára, ami ugyan túl sok részletet nem árul el a cselekményről, de azért szépen körbeírja, hogy mire számíthatunk. Íme:

"A sorozat a lázadó kém, Cassian Andor kalandjait követi nyomon a Lázadás első éveiben, még a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet eseményei előtt. Diego Luna visszatér Andor szerepében, akit először a 2016-os filmben játszott el. Az elképesztő kémthrillerben kémkedéssel teli történeteket és vakmerő küldetéseket láthatunk, amik arra irányulnak, hogy visszahozzák a reményt egy, a kegyetlen Birodalom markában lévő galaxisba."

Fontos megjegyezni, hogy a fenti írás nem hivatalos forrásból származik, de mivel elég hihető dolgok állnak benne, így nem kizárt, hogy tényleg ez a sorozat valódi szinopszisa, mindenesetre egyelőre mindenképp kezeljétek csak pletykaként. Remélhetőleg hamarosan a Disney is megosztja velünk a hivatalos verziót.

Ti várjátok már Cassian Andor sorozatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)