Hirdetés

Catherine Zeta-Jones főszereplésével jön A nemzet aranya spin-off sorozata a Disney+-ra

|

Sikerült egy hatalmas nevet leigazolni a A nemzet aranya spin-offhoz.

Hirdetés

Még tavaly októberben lehetett hallani arról, hogy a Disney+-ra érkező A nemzet aranya spin-off sorozatnak a szakmában új névnek számító Lisette Alexis lesz a főszereplője, de úgy tűnik, nem teljesen ez a helyzet. Kétségtelenül Alexis alakítja majd a sorozat ifjú hősnőjét, Jesst, de az igazi főszereplő egy valódi világsztár lesz.

Most pedig már az is kiderült, hogy kicsoda, ugyanis Catherine Zeta-Jones aláírta a szerződést, az ő főszereplésével érkezik az új A nemzet aranya (az eredeti filmekben ugyebár Nicolas Cage alakította a kincsvadászt, Benjamin Gatest).

Hirdetés

Catherine Zeta-Jones egy Billie nevű belevaló milliárdos alakít, aki otthonosan mozog a feketepiaci árverések világában, és kincsvadászattal keresi meg a kenyérrevalót. Billie egykor egy nincstelen árva volt, de mára sikerült ravasz, stílusos üzletasszonnyá válnia, aki "megszokta, hogy megkapja, amit akar". Ez a valami most épp egy pánamerikai kincs, de hamar kiderül, hogy sokkal nagyobb a tét. 

A sorozat producere Jerry Bruckheimer, valamint az eredeti két film rendezője Jon Turteltaub lesz. Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki mindebből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)