Hirdetés

Céline Dion énekli a Deadpool 2 betétdalát, és már csak a klip miatt is hálásak vagyunk

|

Az első Deadpoolban is voltak drámai pillanatok, amik megtörték a film addigi hangulatát, és valószínűleg az Ashes sem valami boldog jelenetnél szólal majd meg. Most viszont megnézhetjük, ahogy a hős magassarkúban vonaglik, Céline pedig túl jól énekel.

Hirdetés

Alapjaiban változott meg a világról alkotott elképzelésünk, amikor az első Deadpool film megérkezett, és minden várakozásunkon túltett. Új ajtók nyíltak ki, elkezdtünk hinni, boldogok voltunk, hogy nem csak a Marvel filmes univerzumában születhetnek jó szuperhősös filmek.

Hirdetés

Két hét múlva jön a Deadpool 2, ami a trailerek alapján fantasztikus lesz. Ma megérkezett az Ashes című betétdal klipje, mely Céline-nek köszönhetően eleinte csodás, aztán átcsap furán kellemetlenbe, de a végén sikerül oldani az élményt. Nem is mondunk többet, nézzétek meg. (Ha a beszúrt videó nem indul el, ide katt)

Szóval igen, ez nem a Titanic.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)