Hirdetés

Cenzúrázhatták A Sólyom és a Tél Katonája egyes jeleneteit a Disney+-on

|

Eddig két komolyabb változtatást vehettek észre a Disney+ előfizetői a The Falcon and the Winter Soldier esetében.

Hirdetés

Az elmúlt napok egyik legizgalmasabb híre, hogy végre kiderült, mikor indul el hazánkban a Disney streamingszolgáltatása. A Disney+ magyar rajtjára már csak június 14-ig kell várnunk, akkor pedig olyan brandek tartalmait nézhetjük majd otthon, mint a Disney, a Pixar, a Star Wars, a National Geographic és természetesen a Marvel, utóbbi esetében értelemszerűen a saját gyártású sorozatokat is.

Ezek között van a külföldön éppen most debütált Holdlovag és a már korábban bemutatott A Sólyom és a Tél Katonája, utóbbi azonban lehetséges, hogy némileg finomítva érkezik meg hozzánk is. 

Hirdetés

A The Direct beszámolója szerint egy Reddit-felhasználó, u/MooninMoulin szúrta ki, hogy A Sólyom és a Tél Katonája (The Falcon and the Winter Soldier) két jelenete is megváltozott ahhoz képest, amit a premierkor lehetett látni, és látszólag mindkettőnek az volt a lényege, hogy finomítson a sorozat erőszakosságán. Az egyik eset a harmadik epizódban történt meg, ahol egy Hydra tudós, Wilfred Nagel halála lett cenzúrázva, így eltűnt a vér és a nyitott szeme is bezáródott: 

Egy másik esetben nem ennyire látványos a különbség, mégis említésre méltó: itt egy fejvadász esetében történt módosítás, aki felé Bucky Barnes egy csövet dob, ami eredetileg belefúródik a vállába és így egy konténerhez szegezi, az új változatban azonban a cső lepattan a delikvensről. 

Azt maga a felhasználó sem értette, hogy mi szükség volt ezekre, mikor számos más - ezeknél sokszor explicitebb - jelenet érintetlenül maradt. Egyes spekulációk szerint ez csak a változtatások első része, és több is követi őket a közeljövőben, más vélemények inkább arra gyanakodnak, hogy ennek köze lehet ahhoz, hogy az amerikai szülők szervezete kiakadt a közelmúltban, amiért a Daredevil és a többi netflixes Marvel-sorozat a Disney+-on köt ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)