Hirdetés

Michael Bay súgógép nélkül nem tud beszélni (videó)

|

Kis mókás esemény a CES 2014 sűrű programjából: a Transformers filmek rendezője úgy lefagyott súgógép hiányában a színpadon, hogy bármilyen Windows megirigyelhette volna.

Hirdetés

Pedig hát nem kellett volna olyan lehetetlen dolgokról beszélnie a Samsung konferenciáján (az új, hajlított tévéket igyekezett bemutatni vezető segítségével), de amikor elment a súgógép, akkor hirtelen nem tudott mit kezdeni magával.

Bocsánatkérés, kis dadogás, újabb bocsánatkérés, hirtelen távozás a színpadról. Persze egy filmrendezőnek nem feltétlenül kell kiváló szónoknak lennie, ez teljesen érthető, de ennek a videónak nem biztos, hogy örülnek most a Samsungnál:

Bár amilyen gyorsan terjed a neten, reklámnak sem utolsó - erről legalább ott is beszélnek, ahol a tévék önmagukban senkit sem érdekelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)