Hirdetés

A Disney kukázta Channing Tatum Gambit moziját

|

Több mint egy évtizednyi bénázás után a jelek szerint végre elengedték a projektet.

Hirdetés

Évek óta pletykálnak már a Gambit moziról, de mindig csak annyit hallottunk, hogy már épp majdnem elkezdték a forgatást, vagy hogy megint tolnak a premierdátumon. A jelek szerint azonban nem kell tovább aggódnunk a film miatt.

Hirdetés

A Disney tegnap hozta nyilvánosságra a filmes terveit a következő 8 évre, amiben a Marvel és a Star Wars filmek mellett rengeteg egyéb alkotás is felbukkant. Már a 2027-es Avatar 5 premierjét is kitűzték. Tudjátok mi nem volt benne? A Gambit. Hiába küzdött Channing Tatum éveken át a szerepért, a stúdió nem látja indokoltnak a mozit, ezért inkább más projektekre koncentrálnak. Ha lesz is valaha Gambit film, akkor abban már jó eséllyel nem Tatum alakítja majd a hamiskártyás szuperhőst.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)