Hirdetés

Chewbacca kitép egy kart a Star Wars VII egyik kimaradt jelenetében

|

Unkar Plutt a fájdalmasabb úton tanulta meg, hogy ne szórakozzon egy wookie haverjával. Úgy látszik a Star Wars univerzumban a kocsmai élet velejárója a karok elvesztése.

Hirdetés

Már októberben láthattunk egy verziót ebből a Star Wars: Az ébredő erő jelenetből, de a teljes, és sokkal brutálisabb változat csak most került elő a 3D Collector's Edition megjelenésével. 

Az alább látható jelenet Maz Kanata kocsmájában játszódik, ahol Rey belefut egy nem túl kellemes otthoni ismerősbe. Plutt nem véletlenül ideges, mivel főhősünk lenyúlta a hajóját (amit előzőleg ő nyúlt le egy tolvajtól, de hát ez már csak így megy errefelé), és a heves szóváltást követő életveszélyes helyzetet Chewy szakította félbe. Mármint szó szerint.

Annyira nem bánjuk, hogy nem került be a filmbe, mert eléggé furán nézett volna ki az események közepén egy kézletépés. Ettől függetlenül a jelenet benne van a könyvben, így a kánon szerint megtörtént. Nem mintha sajnálnánk Pluttot, sőt már  arra is kíváncsiak lennénk, hogy egy letépett kar hány adag kaját ér.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)