Hirdetés

A Fox új filmes projektjében te dönthetsz a cselekményről

|

Képzeld el, hogy a filmnek, amiért fizettél 5 perc alatt lesz vége, mert egy rakat melletted ülő idegen megszavazta, hogy a főhős nézze meg mi nyikorog egy sötét szobában.

Hirdetés

A Choose Your Own Adventure könyvek csodája, hogy az olvasó dönti el, hogy mi történik a kalandban - attól különbözik ez a sorozat a hazánkban is megjelent Kaland Játék Kockázat szériától, hogy több lehetséges befejezése is van. A fontosabb sztoripontokon a személyen múlik a folytatás. A Fox hasonló filmeket akarna csinálni, amit moziélményként tálalna.

Hirdetés

A dolog úgy nézne ki, hogy beülünk egy moziterembe, bekapcsolunk egy alkalmazást, és a komolyabb fordulópontokon megszavaznánk, hogy mi történjen. Elvileg ez azt szolgálná, hogy ahányszor jegyet váltunk az előadásra, annyiszor más lesz az élmény, de könnyen előfordulhat, hogy nem kapjuk meg amit akarnánk, mert a többség máshogy döntött. Kifejezetten jó érzés lesz a demokratikus rendszer veszteseként ülni egy teremben, és végigszenvedni egy műsort, amiért egyébként fizettél is. 

A Choose Your Own Adventure lényege az, hogy te magad befolyásolod az eseményt. A szavazós rendszer ezt nem fogja tudni reprodukálni, még akkor sem, ha a szavazós körök alatt végig a többség részei vagyunk.

A Fox már megmutatta a rendszer működését a CinemaConon, és a résztvevők azt nyilatkozták, hogy olyan, mintha egy Telltale játékot játszanál. Nyilván ebben az a hiba, hogy a Telltale játékot tényleg te irányítod. Kíváncsian várjuk, hogy a projektből lesz-e bármi valaha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)