Hirdetés

Chris Evans akár igent is mondana, hogy visszatérjen Amerika Kapitányként, de ennek van egy fontos feltétele

|

A színész nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy egyszer újra kezébe vegye a Kapitány legendás vibránium pajzsát.

Hirdetés

Míg egyesek azon gondolkoznak, hogy szűz volt-e Amerika Kapitány, addig a civilizációnk jelentősebb része még mindig siratja a Marvel filmes univerzumának egyik első karakterét, akinek jelenléte meghatározó volt a sorozatban egészen a 2019-es Bosszúállók: Végjáték végéig, amikor is az Első Bosszúálló végleg visszavonult. Ez persze nem jelentette a karakter végét sem, hiszen ott van nekünk Anthony Mackie, aki örömmel pörgeti a pajzsot, de sokaknak Chris Evans jelenti magát a Kapitányt, amit értelemszerűen nehéz megtörni, így sokan sóhajtoznak utána. 

De vajon lenne értelme egy visszatérésnek? Sőt, lenne rá esély egyáltalán? A Marvel nincs könnyű helyzetben most, az új filmek és sorozatok nem teljesítenek jól, mintha nem lennének igazi közönségkedvencek az újabb generációban.

Hirdetés

Nyilván nincs rá semmiféle garancia, hogy a klasszikus karakterek visszahozásával a Marvel a rajongók bizalmát is újra el tudná nyerni, de ettől függetlenül Chris Evans nem zárkózik el teljesen a lehetőségtől a GQ-nak adott interjúja alapján:

"Igen, talán visszatérhetnék egyszer. Soha nem fogom azt mondani, hogy soha, mert annyira csodálatos élmény volt. De ugyanakkor nagyon vigyázok is rá, mert ez olyasmi, amire nagyon büszke vagyok, el sem hiszem, hogy megtörtént. Nem vállalnám be, ha úgy érezném, hogy csak a pénzről szól, vagy ha nem ér fel az elvárásokhoz."

Ugyanakkor a színész azt is hozzátette, hogy szeretne egy kicsit kevesebbet foglalkozni a színészkedéssel, ugyanis rengeteg érdeklődési területe van még, amibe több időt szeretne fektetni, de ettől függetlenül jó hallani, hogy a megfelelő pillanatban szívesen magára öltené a klasszikus jelmezt.

Ti el tudnátok képzelni egy cameót, vagy valamilyen visszatérést? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)