Hirdetés

Chris Pratt azért nem lesz Indiana Jones, mert fél Harrison Fordtól

|

A Jurassic World és az A galaxis őrzői franchise-ok színésze viccesen reagált a castingra.

Hirdetés

Sokak kedvence a kalandor-régészprofesszor, akit Harrison Ford az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói óta alakít. Jelenleg már az Indiana Jones 5 készül James Mangold (Börtönvonat Yumába, Logan - Farkas) rendezésében, csakhogy az eddigi információk alapján valószínűleg ez lesz az utolsó alkalom, hogy Ford eljátssza a karaktert, és lehet, hogy a legendás zeneszerző, John Williams is ezzel vonul nyugdíjba. A rajongók régóta találgatják, hogy amennyiben a stúdió folytatni szeretné, akkor ki lenne a legalkalmasabb a vérfrissítésre (bár a nyilatkozatok alapján nem valószínű, hogy szeretné), a spekulációk pedig felvonultatták az Indy fiát alakító Shia LaBeoufot, az új filmben felbukkanó Phoebe Waller-Bridge-et, valamint a két franchise-ban is lelkesen kalandozó Chris Prattet is. 

Hirdetés

Pratt a Happy Sad Confused podcast vendégeként cáfolta a pletykákat, amelyek azt állítják, az ő főszereplésével készül az Indiana Jones reboot, és egyúttal azt is elárulta, hogy miért nem vállalja a feladatot. "Azt sem tudom, ki az a Steven Spielberg. Ki? Steven Ki?" - mondta viccesen, majd így folytatta:

"Nem éppen most csinálnak egy Indiana Jones filmet Harrison Forddal? Csak annyit tudok, hogy egyszer láttam egy idézetet Harrison Fordtól, és nem is tudom, hogy tényleg tőle származik-e, de eléggé megijesztett, ami így szólt: 'Ha én meghalok, Indiana Jones is velem hal'. És én meg arra gondoltam, hogy egy nap, amikor meghal, Harrison Ford szelleme fog kísérteni, ha elvállalom...?"

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ford 2019-ben, a Today showban tette ezt a kijelentést felhívva rá a figyelmet, hogy nélküle nem létezik Indiana Jones. A videóban egyébként Prattnek nem igazán sikerült elejét vennie a további pletykáknak, mivel meglehetősen furcsán nyilatkozott, és természetesen azonnal megindultak a testbeszédét elemző találgatások, hogy valójában tud valamit. 

Ti örülnétek neki, ha a jövőben Chris Pratt venné át a stafétát Harrison Fordtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)