Hirdetés

Christopher Nolan filmet készít az atombomba atyjáról

|

A jól ismert rendező új alkotásának középpontjában J. Robert Oppenheimer áll majd.

Hirdetés

Christopher Nolan már több alkalommal is bebizonyította, hogy nagyon is érdemes figyelemmel követni a munkásságát, habár legutóbbi alkotása, a Tenet talán kritikailag és pénzügyileg sem lett olyan sikeres, mint jó néhány korábbi projektje.

Szerencsére úgy tűnik, hogy ez nem vette el a filmrendező kedvét, és a hírek szerint legközelebb egy újabb történelmi alkotással fogja meglepni a rajongókat, ami egy elég izgalmas témáról szólhat.

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint Nolan következő projektje a Dunkirkhöz hasonlóan szintén kapcsolódik majd a második világháborúhoz, ugyanis a jelenleg még cím nélküli alkotás középpontjában az atombomba egyik atyja, J. Robert Oppenheimer állhat. Oppenheimer egy elméleti fizikus volt, aki többedmagával részt vett a Manhattan tervben, ami ugyebár nukleáris fegyverek kifejlesztésére jött létre.

Egyelőre elég keveset tudni erről az állítólagos projektről, de azt is pletykálják, hogy Cillian Murphy is részt vehet a munkálatokban, aki korábban már többször is dolgozott Nolannel. Azt viszont nem tudni, hogy Oppenheimer vagy valaki más szerepét szánhatják a színésznek. Egyébként még az is elképzelhető, hogy ezt az új filmet már nem a Warner, hanem egy másik stúdiót dobja majd piacra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)