Hirdetés

Fénykardokkal lesz igazán durva a Trónok harca legkeményebb párbaja

|

A rengeteget kritizált utolsó évad egyik egyébként is erős pillanata egy csapásra lett még brutálisabb.

Hirdetés

A Trónok harca utolsó évada nem feltétlenül azt hozta, amire a rajongók vágytak, egy vágyukat azonban beteljesítette. Megtörtént végre a csak "Cleganebowl" néven emlegetett párbaj, vagyis összecsapott a Hegy és a Véreb.

Hirdetés

Hogy a Clegane testvérek mennyire nem szeretik egymást, az jól látszott már a legelső évadban is, mikor Robert lovagi tornáján egymásnak este, a helyzet pedig csak romlott, mióta Gregor zombiként baktat Cersei mögött. Királyvár ostromát kettejük párharca tette még keményebbé, egy speciális effektekkel foglalkozó csatorna pedig most csavart egyet a dolgon, és megalkotta az egészet fénykardokkal, és egy kicsit más zenével. Az eredmény magáért beszél.

Hogy a könyvekben is lejátszódik-e majd ugyanez, az remélhetőleg most már tényleg hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)