Hirdetés

Cloak and Dagger - a két főhősre kocentrál az új Marvel sorozat első trailere

|

A következő Marvel sorozatban két, viszonylag ismeretlen, de nem kevésbé izgalmas karaktert ismerhetünk meg.

Hirdetés

A Cloak and Dagger képregények még a keményvonalas Marvel rajongók számára sem túlzottan ismertek, de most jön a Freeform TV, hogy változtasson ezen, plusz a két karakter eredettörténetén is, de ez már más tészta.

Az első trailerben láthatjuk a főszereplőinket, és pár pillantást is vethetünk különleges képességeikre.

Cloak képes manipulálni a Darkforce dimenzióból előhúzott energiákat. Ezzel őrületbe kergetheti ellenfeleit, és a dimenzión keresztül nagy távolságokat is megtehet a Földön. Dagger fényből álló tőrökkel tud dobálózni, illetve a belőle áradó fénnyel képes eltávolítani mérgeket, drogokat az ember szervezetéből.

A páros először 1982-ben bukkant fel a Peter Parker, The Spectacular Spider-Man 64. számában. A képernyőkön legkorábban jövőre találkozhatunk velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)