Hirdetés

Comic-Con 2014 - eszméletlenül találtak rá egy cosplay-es lányra

|

Múlt vasárnap, egy a San Diego-i Comic-Contól nem messze lévő szállodában találták meg egy 17 éves lányt, aki eszméletlenül, véresen feküdt a hotel medencéjénél. A gyanúsítottat még aznap este őrizetbe vették, mostanra pedig a nyomozást is sikerült lezárni.

Hirdetés

A cosplay-ezés nem egy veszélytelen dolog, de szerencsére ritkán hallunk arról, hogy egy cosplay-est megtámadtak, fizikailag bántalmaztak. Szerencsére most sem erőszakról van szó, de az ügy elég összetett.

Július 27-én, a Marina hotel medencéjénél eszméletlenül, véresen találtak meg egy 17 éves cosplay-es lányt. A rendezvényen női Roger nyúlként megjelenő fiatalt kórházba szállították, ezzel egyidőben pedig elfogták a 29 éves Justin Kalior fotóst, akit szexuális erőszakkal gyanúsítottak. A kihallgatás során azt nyilatkozta, hogy közte és a lány között nem volt több, mint barátság, és nem tudja, mi történt a lánnyal. Együtt érkeztek, majd elmentek egy partyba is (ahol állítólag nem volt hiány alkoholból), és amikor haza akarta őt vinni a szüleihez, elrohant, a srác pedig nem követte. Miután felhívta, nem vette fel telefonját, megkérdezte a biztonságiakat, és egy órával később meg is találták a már említett helyen és helyzetben. Kaliort ezután tartóztatták le.

Mint később kiderült, a lány komoly fejsérüléseket szerzett, de nem azért, mert megerőszakolták vagy bántalmazták. Csupán annyi történt, hogy elesett, és olyan súlyosan ütötte be a fejét, hogy eszméletét vesztette. Kaliort ugyanakkor továbbra is őrizetben tartják, ugyanis miután felébredt, a lány megerősítette, hogy szexuális/érzelmi kapcsolatban állt a gyanúsítottal, és a fotós telefonjában is találtak egy üzenetet, ami arra utal, hogy több volt köztük mint barátság. A vád kiskorúval való közösülés és bűnrészesség egy kiskorú bűnelkövetésében (avagy az alkoholfogyasztásban) - számolt be a Polygon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)