Hirdetés

Comic-Con 2014 - cukiság faktor hétéves cosplayerekkel

|

Természetesen az idei Comic-Con is tele volt jobbnál jobb jelmezekkel, ám a showt mégsem ők, hanem kosztümös csemetéik vitték el, akiknél cukibbat elképzelni se nagyon lehet.

Hirdetés

Július 24-27 közt zajlott a San Diego-i Comic-Con, ahol a játék-, film és képregényvilág java gyűlt össze, hogy az év egyik legnagyobb geek rendezvényén vegyenek részt. Kaptunk rengeteg trailert, befutottak új infók a következő év legjobban várt címeiről, és a Ubisoft is megmutatott egy néhány percet az Assassin's Creed Unity-ből, kár, hogy már az E3-ra is ezt a küldetést hozták el.

Az ilyen rendezvények elengedhetetlen része a cosplay verseny, a helyszínen ugyanis rajongók ezrei öltik magukra kedvencük jelmezét, hogy egy napra ők is szuperhősök legyenek. A jelmezek közt minimális költségű, bárki által elkészíthető, illetve százezres nagyságrendekbe fájó, elképesztően részletes jelmezek is voltak. A beöltözők közt egyre több az igazán fiatal korosztály képviselője, akik hol saját akaratukból, hol szüleik unszolására csatlakoznak a cosplay-es mozgalomhoz. Patrick (H) Willems készített is egy rövid összefoglalót, amelyben a fiatal szuperhősöket kapták mikrofonvégre, akik elképesztő lelkesedéssel beszéltek saját karakterükről.

Nektek melyik jelmez tetszett legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)