Hirdetés

Comic-Con 2015 - Hugh Jackman beszélt a következő Farkas-filmről

|

Hugh Jackman sem maradhatott ki a 20th Century Fox X-Men szekciójából és a színész megosztott egy-két érdekességet a következő Farkas-filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

A 20th Century Fox Comic-Conos paneljének egyik elengedhetetlen vendége Hugh Jackman volt, aki nem hiányozhat efféle eseményekről, elvégre egy jó ideje már ő Farkas (Rozsomák), viszont az expón adott nyilatkozata alapján ez már nem fog sokáig tartani. 

Jackman már több interjúban mondta azt, hogy szögre akasztja az adamantiumkarmokat, de a rajongók bizakodnak benne, hogy a kiadó képes lesz még párszor hatni rá, és végül meggondolja magát. Jackman azonban a Comic-Con 2015-ön ismét megerősítette, hogy a következő Farkas-film lesz a legutolsó: 

"Ahogy ígértem, a következő lesz az utolsó alkalom, hogy üzembe helyezem a karmokat. Még egyszer, utoljára."

Mivel még fájóan keveset tudunk a harmadik Farkas moziról, ezért a résztvevők ezzel kapcsolatban is kérdezgették a 46 éves színészt.

"Csak három szót mondok nektek, srácok: Old Man Logan."

Régóta pletykálják már, hogy az új Farkas története a Mark Millar és Steve McNiven alkotta páros népszerű képregényén, az Old Man Logan szálon alapulhat, de hivatalos megerősítés még nem történt. Jackman szavai sem tekinthetőek annak, viszont bizakodásra adhatnak okot. Egyetlen bökkenő van csak: a brutális, poszt-apokaliptikus sztoriban sok Marvel karakter is felbukkan, akiket nem használhat a Fox. 

Az Old Man Loganről itt olvashattok bővebben, alant pedig várjuk a véleményeteket: kit látnátok szívesen Jackman helyett Farkas bőrében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)