Hirdetés

Comic-Con 2015 - Stallone valódi terroristákat akar a Rambo 5-be?

|

Egy igencsak megosztó nyilatkozatot tett Sylvester Stallone a Last Blood alcímű Rambo folytatással kapcsolatban az idei Comic-Conon.

Hirdetés

Sylvester Stallone a résztvevők legnagyobb meglepetésére megjelent a Comic-Conon a Rocky Balboa spinoff, vagyis a Creed népszerűsítése alkalmából, azonban nem kerülhette el, hogy egy másik projektjéről, a Rambo 5-ről is kifaggassák. Sly nyilatkozott is a filmről, de sokak szemöldöke csúszott homlokig a válasz hallatán. 

Stallone elárulta a Rambo: Last Blood című folytatással kapcsolatban, hogy vannak kint csapataik Irakban és Szíriában, akik határozott céllal utaztak a helyszínre. "Vannak felderítőink Irakban és Szíria egyes részein, ahol az ISIS erődítmények találhatók. A helyiekkel együtt azon dolgozunk, hogy az eddigi legizgalmasabb és realisztikusabb Rambo élményt hozzuk létre" - nyilatkozta a színész-rendező

Mikor többen is azt kérték tőle, hogy tisztázza kicsit a nyilatkozatát, miszerint tényleg valódi terroristákat szeretne-e szerepeltetni a következő Rambo filmben, akkor Sly kikerülte a választ azzal, hogy "izgatottan várom a beszélgetést a Creedről" és többet szóba sem került a téma. 

A Rambo: Last Blood forgatókönyvét maga Stallone írja, de azt egyelőre nem tudni, hogy ki fogja rendezni az akciót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)