Hirdetés

Nézd meg egy helyen az Arrowverse összes új előzetesét!

|

A The CW tévécsatorna összes DC-s sorozata kapott egy-egy új trailert az idei Comic-Conon, neked pedig nem kell tovább keresgélni, itt egymás után lepörgetheted az összeset.

Hirdetés

2012-ben még nem is gondoltuk volna, hogy mekkora univerzum épül majd a Thw CW Arrow sorozata köré. Azóta már három animációs és négy élőszereplős széria pörög (plusz a Black Lightning), az utóbbiak pedig idén októberben új évadokkal folytatódnak. A San Diego Comic-Conon nem is mulasztotta el a csatorna a remek lehetőséget arra, hogy promotálja sorozatait. 

Hirdetés

Hivatalosan még nem kötötték összes Black Lightningot és az Arrowverse univerzumot, de azért elég valószínű, hogy előbb vagy utóbb azért a Fekete Villám útját is keresztezi majd a többi Arrowverse hős. Egy olyan világban, ahol párhuzamos univerzumok is léteznek (Zöld Íjász, Flash és a Legends of Tomorrow karakterei az Egyes Földről származnak, míg például Supergirl a Harmincnyolcasról), ezt bármikor gond nélkül meg lehetne oldani. Addig is azonban itt van nekünk a Black Lightning második évadának új előzetese. Az új szezon október 9-én startol el.  

Az Arrow már a hetedik évadát fogja elkezdeni ugyancsak idén októberben, egészen pontosan 15-én jön a folytatás. Az új évad elején a főszereplő, Oliver Queen a rácsok mögött kénytelen megtapasztalni, hogy a börtönben milyen is a rabtársi szeretet. Mindeközben a fegyintézeten kívül is zajlik az élet: Queen társainak a Longbow Hunters nevezetű csapattal gyűlik meg a baja. 

A Supergirl új szezonjának legizgalmasabb része kétségtelenül a címszereplő új jelmeze, ami nagy valószínűséggel valamiféle űrruha lesz, legalábbis erre enged következtetni a sisakos, páncélszerű kialakítás. Az új évadra október 14-ig kell várni. 

A Legends of Tomorrow negyedik szezonja október 22-én indul, és ismét feltűnik majd benne a végtelenül laza démonvadász, John Constantine. Varázslatból ezúttal tényleg nem lesz hiány, a trailerben sárkányokkal és még egy unikornissal is találkozhatunk. 

Végezetül nem szabad elfeledkezni a The Flash ötödik etapjáról sem, ami október 9-én indul el villámsebesen. Az új szezonban a jövőből érkezik egy igazán érdekes felmenőkkel rendelkező ifjú hölgy, aki a Nora Allen néven mutatkozik be, és elvileg ő Barry és Iris lánya. 

És itt még koránt sincs a dolognak, hiszen mint kiderült hamarosan Batwoman is feltűnik majd a The CW sorozatainak egyik crossoverében, ezután pedig a Denevérnő saját szériát is kap, amelynek Caroline Dries lesz az írója és a vezető producere. Ha minden jól megy, akkor az első évad valamikor 2019-ben érkezhet meg. 

Ti melyik Arrowverse sorozatot várjátok a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)