Hirdetés

Zseniális ez a Comic-Con musical

|

Hamarosan kezdődik az év legnagyobb geek rendezvénye, ezzel a videóval pedig tökéletesen rá is lehet hangolódni.

Hirdetés

Ismét eljött az ideje, hogy megrendezésre kerüljön az év legnagyobb geek hobbikkal foglalkozó rendezvénye, a San Diego Comic-Con. Sajnos a helyszín egy kicsit messze van tőlünk, de a fenti hibátlan videóval mi is elcsíphetjük a kinti hangulatot.

Hihetetlen mennyiségű program és látnivaló van egy ilyen eseményen, szóval nehéz belesűríteni a sok érdekességet egy rövid videóba, de a Nerdist csatorna őrült zsenijei megtalálták ehhez a tökéletes formátumot, ami értelemszerűen a musical. A videó főszereplője egyébként Whitney Avalon énekesnő és rapper, akinek saját YouTube-csatornája is van, rengeteg jópofa videóval.

Persze a nagy távolság nem jelenti azt, hogy kimaradunk minden jóból, hiszen a Comic-Conon rengeteg előzetest szokott debütálni, szóval igen valószínű, hogy az elkövetkező napokban hozzánk is eljutnak majd meglepetések.

Nektek hogy tetszik a Comic-Con musical?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)