Hirdetés

Conan vezetésével indulnak csatába a Marvel legvadabb szuperhősei

|

A Savage Avengers képregénysorozat egy igazán rendhagyó Bosszúállók formáció kalandjait követi.

Hirdetés

A Marvel Comics még 2018-ban szerezte vissza a Conan képregények jogait a Dark Horse kiadótól (tőlük sikerült a Star Wars, Alien és Predator képregényes jogok is elcsaklizni), azóta pedig a világ legismertebb barbárja nem egyszer bukkant fel Marvel-füzetekben.

Még 2018-ban megkaptuk például az Avengers: No Road Home történetszálat, melyben a sztori szerint a Skarlát Boszorkány visszarepteti a Bosszúállókat a múltba, egészen pontosan az elfeledett hybóriai korba. Conan nem unatkozott az azóta eltelt években, már ő is a Marvel fő képregényes univerzumának jelenjében tevékenykedik, most pedig egy teljesen új Bosszúállók csapatot is kap.

Hirdetés

A David Pepose által írt és Carlos Magno által rajzolt Savage Avengers képregénysorozatban ugyanis Conan olyan társakat kap, mint az épp Daredevilként tevékenykedő Elektra, Anti-Venom, Black Knight (avagy Fekete Lovag, tudjátok őt alakította Kit Harington az Örökkévalókban), Cloak és Dagger (Köpeny és Kard a magyar fordítás szerint, őket a '90-es évek hazai Pókember kiadványainak olvasói is ismerhetik), valamint Weapon H. Utóbbi nagyjából Hulk és Rozsomák szerelemgyerekeként lehetne leírni - bármennyire is bizarul hangzik mindez.

Ellenfelük az időutazó Deathlok egyik gonosz variánsa lesz. Alább meg tudjuk mutatni az első lapszám borítóját, illetve egy meglehetősen menő promóképet is.

A Savage Avengers első száma május 4-én fog felkerülni az amerikai képregényboltok polcaira. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)