Hirdetés

Constantine és Zatanna sorozatot készít J. J. Abrams az HBO Maxre

|

Így összesen már öt bejelentett sorozaton dolgozik együtt a J. J. Abrams-féle Bad Robot és az HBO.

Hirdetés

Alig pár hónapja tudtuk meg, hogy J. J. Abrams élőszereplős Justice League Dark sorozatot forgat az HBO Max video on demand platformra, most pedig kiderült, hogy a Warner két további szériát is megrendelt tőle. Maradunk a DC Comics misztikus vonalánál, ugyanis Abrams Constantine és Zatanna sorozatokat fok készíteni a jövőben. Ezek ugyancsak az HBO Maxen debütálnak, a Warner teljesen nyilvánvalóan nyugdíjazta a DC Universe szolgáltatást - egészen pontosan átalakította azt, és 2021 januárjától már csak képregényeket kínál rajta digitális formában.

A Constantine és Zatanna sorozatok elvileg az említett Justice League Dark széria spin-offjai lesznek, szóval valószínűleg első körben az egész csapatot bemutató sorozatban találkozunk majd a DC Comics két mágikus képességekkel bíró karakterével, és csak után ismerhetjük meg a hősök szólókalandjait. 

Hirdetés

Az HBO Maxet vezető Kevin Reilly elmondta, nagyon örül, hogy a jövőben több projekten is együtt dolgozhat majd az HBO és a Bad Robot, vagyis J. J. Abrams produkciós cége. A DC-s szériák mellett egyébként Stephen King Ragyogáshoz is készít majd Abrams egy spin-off sorozatot. Sőt azt is tudjuk, hogy egy Duster című sorozat munkálatait is egyengetni fogja (ennek középpontjában egy bűnbandának dolgozó sofőr áll), így a most leleplezett Constantine és Zatanna szériákkal együtt már öt bejelentett projekt fémjelzi az HBO és a Bad Robot együttműködését. 

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Constantine és Zatanna felbukkannak a kisképernyőn: John Constantine (akinek képregényes verziója 1985-ben, a The Saga of Swamp Thing 37. számában debütált) saját tévésorozata az NBC csatornán indult, majd elkaszálása után a karaktert átmentették a The CW-féle Arrowverse-be, itt a Legends of Tomorrow sorozat visszatérő tagjává vált, illetve a CW Seeden saját animációs szériát kapott (Constantine: City of Demons).

Zatanna először a Hawkman képregénysorozat 4. füzetében tűnt fel 1964-ben. A varázslónő a Smallville tévésorozat utolsó három évadában is rendszeresen szerepelt, illetve több DC animációs filmben és sorozatban is láthattuk őt. Kíváncsian várjuk a legújabb adaptációkat mindkét karakter esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)