Hirdetés

Élőszereplős Cowboy Bebop sorozatot készít a Netflix

|

A Netflix addig fogja piszkálni az anime klasszikusokat, amíg nem talál egyet, amiből normális adaptációt csinálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Netflix fejesei küldetésüknek érzik az anime rajongók megszólítását, attól függetlenül, hogy eddig nem nagyon jött össze nekik. Majd a Cowboy Bebop élőszereplős verzióval csak összejön, nem?

Hirdetés

Mert, mint ma kiderült, készül a klasszikus anime élőszereplős adaptációja. A sorozat 10 részes lesz és a részben a Tomorrow Studios is dolgozni fog rajta. Sok mást nem tudni a sorozatról, azon kívül, hogy az eredeti anime rendezője, Shinichiro Watanabe tanácsadóként lesz része a csapatnak, illetve hogy az első rész írói feladataiért a Thor: Ragnarokot is jegyző Christopher L. Yost felel.

A Netflix eddigi adaptációit elnézve nem vagyunk nagyon nyugodtak, de reménykedünk, hogy azért olyan nagyon csak nem gyalázzák meg az egyik örök kedvencünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)