Hirdetés

Crisis on Earth-X - nácikkal harcolnak a DC sorozatok hősei

|

Egy újabb crossover keretében mind a négy nagy CW-s DC Comics sorozat karakterei összejönnek egy régimódi náciverésre.

Hirdetés

Nem a Crisis on Earth-X lesz az első olyan crossover, ahol együttműködnek a különböző DC Comics sorozatok szereplői, de kétségtelenül ez az esemény lehet az eddigi legizgalmasabb.

Hirdetés

Az Arrow, a Flash, a Supergirl, és a Legends of Tomorrow szériák hősei egy nyugisnak induló esküvőre gyűlnek össze, de pillanatok alatt minden a feje tetejére áll, mikor megérkezik egy náci sereg egy alternatív univerzumból. Van itt minden, ami kell az SS emblémás gonosz Supergirltől kezdve a páncélos náci katonákig. Az alábbi előzetes tökéletesen bemutatja, hogyan fest a multiverzum 53-as számú Földje, ami egyetlen fontos ponton különbözik a mi világunktól: ott a nácik nyerték meg a második világháborút.

Crisis on Earth-X sztori november 27-én indul. Ti kíváncsiak vagytok rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)