Hirdetés

Csak azért rendezett Marvel filmet Taika Waititi, mert kellett neki a pénz

|

Soha nem akart kifejezetten a Marvellel dolgozni, de elvállalta a Thor: Ragnarököt, mert gondoskodnia kellett a családjáról.

Hirdetés

Van úgy, hogy az embernek olyan munkákat is el kell vállalnia, amikhez nincs kedve, mert szüksége van pénzre, hogy túlélje a hétköznapokat. Néhányan kisebb alkalmi melók felé fordulnak, Taika Waititi viszont előtt viszont más lehetőségek is álltak: például a Thor: Ragnarök rendezése.

The Smartless Podcast egyik epizódjában elmesélte, hogy igazából semmi kedve nem volt Thor filmeket készíteni, egyáltalán nem tervezte ezt be a karrierjébe.

"Szegény voltam, és akkor született meg a második gyermekem, ezért úgy gondoltam »Tudod mit? Ez remek lehetőség lenne, hogy enni adhassak ezeknek a gyerekeknek.«"

Hirdetés

Úgy gondolta, a Thor abban az időben a Marvel legkevésbé népszerű franchise-a volt, és ő sem olvasott gyerekkorában Thor képregényeket. Később egy 18 oldalas füzetet átlapozott, és még mindig nem vált a karakter rajongójává.

Amikor a Marvel megkereste, úgy érezte, a stúdió nem tudja, mit kezdjen a Thorral, és azzal, hogy őt felhívták, már "tényleg a bödön alját kapargatták". Végül azért láthatóan nem csak a pénz hajtotta: a Thor: Ragnarök kifejezetten jó lett, okkal kapta meg a folytatás, a Szerelem és mennydörgés rendezésének feladatát is. Az ötödik filmet valószínűleg nem ő fogja készíteni, ha lesz, mivel most inkább más projektjeire fókuszál, egyebek mellett a Star Wars-zal is foglalkozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)