Hirdetés

Csak otthon nézhetjük majd meg a Napóleon ultra hosszú rendezői változatát

|

Már a trailerekből is nyilvánvaló, melyik streaming szolgáltató kínálatába kerülhet be a Napóleon kevésbé megnyirbált kiadása.

Hirdetés

Az év végi filmes dömping egyik legjobban várt alkotása a Ridley Scott által rendezett Napóleon, amely több szempontból is grandiózusnak ígérkezik. A francia történelem egyik legismertebb alakját Joaquin Phoenix formálja majd meg, olyan színészek társaságában, mint Vanessa Kirby, Edouard Philipponnat és Matthew Needham.

A film alapvetően egy valamivel személyesebb hangvételű történelmi dráma lesz, melyben Napóleon császárrá emelkedését követhetjük majd végig, de fontos szerepet kap a szerelem, így felesége, Josephine is.

Hirdetés

Ha a novemberi mozis bemutató után ennél is többre vágysz, érdemes lesz kényelembe helyezned magad, ugyanis Apple TV+-exkluzívként érkezhet a film rendezői változata, ami több mint négyórás lesz. Erről maga Ridley Scott beszélt, aki ennek kapcsán elmondta:

"Dolgozom rajta. Ma reggel négy óra tíz perc volt a film. Ami pedig most történni fog: először levetítjük a Sonyval a mozis változatot, miután pedig az lefut, utána jön el a tökéletes alkalom a rendezői változatra, ami négy óra tíz perces lesz."

A Napóleon várhatóan november 23-án kerül a hazai mozikba, majd valamivel utána érkezhet az Apple TV+ kínálatába. A rendezői változat, ha valóban kiadják, még később jöhet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)