Hirdetés

Családban marad: James Gunn több családtagja is szerepelt A galaxis örzői 2-ben

|

A rendező szerint a rokonai szeretnek meghalni a filmjeiben.

Hirdetés

Majdnem A galaxis örzői 2 volt James Gunn utolsó filmje a Disney-nél, miután a cég kirúgta őt néhány sok éves Twitter-bejegyzés miatt. Persze a döntésből hatalmas balhé lett, számtalan rendező és színész, többek között A galaxis örzőinek sztárjai is kiálltak mellette, így végül visszakapta a harmadik epizód elkészítésének lehetőségét.

Ugyan A galaxis örzői második része is már négy éves idén, még mindig vannak olyan részletek a filmmel kapcsolatban, amikről idáig csak kevesen tudtak.

Hirdetés

Ugyan a 2017-es epizód nem volt annyira közkedvelt, mint a 2014-es, első A galaxis örzői, a film összességében így is sikeres fejezete volt az MCU-nak, amiből a Gunn család több tagja is kivette a részét.

A filmet rendező James Gunn a Twitteren árulta el, hogy bizony több rokona is feltűnt a filmben. Először is a szülei, akik "furcsa öregember" és "a furcsa öregember úrnőjeként" voltak feltűntetve a stáblistában, szerepelt továbbá a testvére, az ő felesége és három gyerekük, végezetül pedig James unokahuga és sógora is. A rendező viccesen megjegyezte:

"A családom imád meghalni a filmjeimben."

Az, hogy Gunn több filmjében is szerepelteti a családtagjait csak, hogy később megölhesse őket, tökéletesen passzol ahhoz a sötét humorral átitatott stílushoz, amiért annyira megszerettük a rendezőt. Reméljük, hogy hánytatott sorsú A galaxis örzői 3-ban is lesz majd lehetősége végezni néhány rokonával.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)