Hirdetés

Családban marad: Vin Diesel fia is szerepelni fog a Halálos iramban 9-ben

|

A fiatal Dominic Torettót a hetedik részben még Alex McGee alakította, őt váltja most Vincent Sinclair.

Hirdetés

A TMZ értesülései szerint a sokszorosan elhalasztott Halálos iramban 9-ben Vin Diesel tízéves fia, Vincent Sinclair is szerepelni fog. Sinclair apja karakterének, Dominic Torettónak gyermekverzióját alakítja egy visszamelékezős jelenetben. 

Vincent Sinclair jeleneteit még 2019-ben rögzítették, ekkor mindössze kilenc éves volt Vin Diesel gyermeke. Egyelőre nem tudni, egészen pontosan mennyi játékidő jut majd neki, de a TMZ azt kiderítette, hogy napi 1005 dolláros (308 ezer forintos) munkadíjat kapott, ami zsebpénznek cseppet sem tekinthető rossznak. 

Hirdetés

A legutóbbi halasztások fényében a Halálos iramban 9-re idén nyáron, egészen pontosan 2021. június 25-én számíthatunk. Remélhetőleg ekkora tényleg csillapodik már a járvány, kinyithatnak a magyar mozik, és akiknek erre van igénye, szélesvásznon nézhetik Dominic Torettót és a családot. 

Vin Diesel és Vincent Sinclair 2019-ben

Vin Diesel és fia mellett a filmben fontos szerephez jut még az egykori pankrátor, John Cena, továbbá Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Michael Rooker és Charlize Theron is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)