Hirdetés

Csokival és bűbájjal fegyverzi le ellenfeleit a Dűne sztárja a Wonka előzetesében

|

Azoknak is tud újat mutatni a film, akik már látták a két korábbi adaptációt.

Hirdetés

Amikor kifogy az eredeti ötletekből, Hollywood mindig bátran nyúlhat a világirodalom számtalan alkotásához, hiszen az adaptációkra kezdettől fogva vevő a közönség, pláne akkor, ha még jól is sikerülnek. Roald Dahl 1964-es Charlie és a csokigyár (az első magyar kiadás annak idején a Karcsi és a csokigyár címet kapta) című ifjúsági regényét először 1971-ben vitték filmvászonra Gene Wilderrel a különc csokigyáros, Willy Wonka szerepében. A Willy Wonka és a csokigyár után 36 esztendővel Johnny Depp szívatta a gyerekeket és ugráltatta az umpalumpákat.

Most viszont, újabb 18 év elteltével a világsztárrá válás útján öles léptekkel haladó Timothée Chalamet veszi át a stafétát. A Wonka abban különbözik Mel Stuart és Tim Burton korábbi rendezéseitől, hogy Charlie-t teljesen kihagyja a történetből.

Hirdetés

Ez persze nem is meglepő, hiszen a mozikba pont karácsony előtt, december 14-én érkező produkció Willy Wonka ifjúkorára fókuszál, arra az időszakra, amikor még nem az ő csokoládéja volt az, amiért sorban álltak a tömegek, amikor még nevet kellett szereznie magának a szakmában, dacolva a piacot kezében tartó csokoládékartellel.

Mivel a rendezői székben Paul King (Paddington) foglalt helyet, a stábot pedig olyan nevek erősítik, mint Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Jim Carter és Hugh Grant, egyelőre bizakodók vagyunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)