Hirdetés

Csúszik a Batman-sorozat, később érkezik a Pingvin

|

Nem kicsit tolják el a Colin Farrell főszereplésével érkező szériát.

Hirdetés

Ugyan a Pingvin sosem kapott napra pontos premierdátumot, azt tudtuk, hogy a The Batman univerzumát bővítő széria valamikor 2024 elején érkezett volna. A tavaszi indulás sajnos el fog maradni, köszönhetően a hollywoodi színészek és írók sztrájkjának.

A gyártási folyamat teljesen leállhatott a széria körül, így a stábnak esélye sincs leszállítani az epizódokat. Azért az még így is meglepő, hogy mennyit is csúszik a Pingvin.

Hirdetés

Decider újságírója, Meghan O'Keefe forrásai szerint a széria 2024 tavasza helyett 2024 őszén fog bemutatkozni. Ez legjobb esetben is minimum 5 hónap késést jelent.

Persze nemcsak a Pingvin totyog odébb: a Fehér Lótusz harmadik szezonja és az Az előzménysorozata, a Welcome to Derry is 2025-re kerültek. Az írói sztrájk miatt a fenti projektek sorsa eleve rizikós volt, de a folyamatos tiltakozások eredményeképp már hosszú hosszú hónapokat késik minden. Persze mindezt örömmel vállaljuk, ha az eredmény egy vállalhatóbb közeg lesz a hollywoodi filmgyártásban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)