Hirdetés

Dakota Johnsont sem lepte meg a Madame Web bukása, elmondta, mi volt a baj szerinte

|

Az egész filmipar állapota miatt aggódik a Madame Web főszereplőjét alakító színésznő.

Hirdetés

Számokkal bizonyítható, hogy a Madame Web nem csak rossz, de sikertelen is lett, így már a projekten dolgozók sem fogják vissza magukat. Sydney Sweeney a Saturday Night Live-ban poénkodott a bukott Marvel filmen, Dakota Johnson pedig a Bustle-nek nyilatkozva mondta el, miért nem lepi meg a fogadtatás.

"Nagyon nehéz filmet csinálni, és a nagy filmek esetében - sőt, már a kisebbeknél is, és ez nagyon kiborít - a döntéseket bizottságok hozzák meg, holott a művészet nem az igazi, ha bizottság dönt róla. A filmeket egy filmkészítő és egy csapat művész alkotja meg. Nem lehet művészetet alkotni számokra és algoritmusokra alapozva. Régóta azt érzem, hogy a közönség nagyon okos, de a vezetők úgy gondolják, nem az. A nézők mindig kiszagolják, ha valami rossz. Ha AI segítségével készülnek filmek, azokat az emberek nem akarják majd megnézni."

- mondta, de hozzátette, érdekes élmény volt számára a Madame Web elkészítése.

Hirdetés

"Soha nem csináltam még ilyet, és valószínűleg soha nem is fogok, nincs helyem ebben a világban. Most már tudom."

Elmondta, teljesen másra szerződött, mint ami a végeredmény lett, de tanult ebből. Nem jó érzés számára, hogy valami olyanban volt szerepe, amit mindenki ízekre szedett, de nem állítja, hogy nem jogosak a kritikák.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)