Hirdetés

Daredevil a She-Hulk sorozatban térhet vissza a képernyőkre?

|

Nem is nagyon kérdés, hogy a rajongók többsége kit látna legszívesebben a vak szuperhős szerepében.

Hirdetés

Jelenlegi formájában is elég terjedelmes már a Marvel filmes univerzuma, de az elkövetkezendő években még több filmre és egészen elképesztő mennyiségű sorozatra számíthatunk, és így természetesen új arcok is beköszönnek majd. Az egyik ilyen újdonság a She-Hulk széria lesz, amelynek főszereplője egy olyan szuperhős, aki a bűnüldözés mellett megtartja hétköznapi munkáját is, ebből pedig elég érdekes dolgok kerekedhetnek ki.

Azt már tudjuk, hogy Tatiana Maslany alakítja majd Jennifer Walterst, azaz She-Hulkot, akiről azt érdemes tudni, hogy ügyvédként tevékenykedik, így jó eséllyel számos jelenet játszódik majd a bíróságon is. Kevin Feige ráadásul nemrég arról beszélt, hogy Walters a szuperhősökkel kapcsolatos ügyekre szakosodott, így sosem tudhatjuk, melyik Marvel-karakter bukkan majd fel az egyes epizódokban.

Hirdetés

A fentiekből simán lehet arra következtetni, hogy a Marvel univerzum másik jól ismert ügyvédje, Matt Murdock, vagyis Daredevil is tiszteletét teszi majd a sorozatban. Sok rajongó pedig valószínűleg nagyon örülne, ha a netflixes sorozat sztárja, Charlie Cox ismét visszatérne a szerephez, még ha csak egy cameo erejéig is.

Persze azért így is találkozhatunk majd ismerős arccal a She-Hulk sorozatban, hiszen időközben kiderült, hogy Mark Ruffalo is részt vesz a projekt munkálataiban, szóval Hulkkal is találkozhatunk majd a képernyőn. A színész már reagált is a leleplezésre, és Twitteren érdeklődte meg a követőitől, hogy hiányzott-e nekik a Hulk.

Szerintetek elképzelhető, hogy Daredevil is szerephez jusson a szériában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)