Hirdetés

A Daredevil sorozat főszereplője szívesen szerepelne együtt Tom Holland Pókemberével

|

Charlie Cox szerint a két szuperhős nemcsak a képregényekben, hanem a képernyőkön is remek párost alkotnának.

Hirdetés

A Daredevil sorozat elég sok rajongót szerzett magának az évek során, ám ennek ellenére a Netflix mégis úgy döntött, hogy elkaszálja azt. Viszont a főszereplőt játszó színész ismét magára öltené a jelmezt, ha együtt szerepelhetne egy másik jól ismert karakterrel.

Hirdetés

Charlie Cox az ACE Comic Conon beszélt arról, hogy nagyon tetszett neki, amikor a képregényekben együtt szerepelt Daredevil (a magyar fordításban Fenegyerek) és Pókember, ezért szívesen csinálna valami hasonlót Tom Hollanddel, aki szerinte egy csodálatos Pókember. Egyébként Cox már korábban is beszélt egy ilyen crossoverről, illetve a sorozat két másik színésze, Deborah Ann Woll és Vincent D'Onofrio is szívesen látták volna a hálószövőt a Netflix szériájában.

Szerintetek is jó párost alkotna a két karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)