Hirdetés

Darth Maul is feltűnhet a The Mandalorian második évadában

|

A zabrak sithet alakító Ray Park az Instagrtamon tett közzé egy bejegyzést, mely kapcsán azonnal beindult a találgatás.

Hirdetés

Egyre több infó érkezik a The Mandalorian második szezonjáról, és a jelek szerint a filmek és az animációs sorozatok közkedvelt karakterei is felbukkannak majd benne. Érkezett már hír Boba Fett, Ahsoka Tano és Rex százados szerepléséről is, most pedig a Darth Mault játszó Ray Park tett egy félreérthetetlen utalást a szériára.

Hirdetés

A zabrak rosszfiút megformáló színész-kaszkadőr az Instagramon tette közzé a sithek egyik szimbólumát ábrázoló képet, melyhez ezt a megjegyzést fűzte hozzá: "This is the way". A Disney+-on megjelent sorozatból kiderült, hogy ez a mandalori nép jelmondata, akik több szálon is fűződnek Maulhoz, ahogy az A klónok háborúja animációs sorozatból is kiderül. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“THIS IS THE WAY”.

Actor Ray Park (@iamraypark) által megosztott bejegyzés,

Persze azonnal beindult a találgatás, ez vajon azt jelenti-e, hogy viszontláthatjuk-e az ikonikus sötét erőhasználót a következő évadokban. Erre annak ellenére is lehet esély, hogy a Lázadók sorozatban úgy tűnt, a karakter Obi-Wan keze által halt meg, hiszen egyszer már abból is felépült, hogy kettévágták és több száz métert zuhant egy szellőzőaknában. 

Persze a messzi-messzi galaxis ezernyi lehetőséget ad arra, hogy valamilyen formában újra láthassuk Mault halála után; hogy ne menjünk messzire példáért, akár visszaemlékezésekben vagy holocronokon keresztül is. Persze az sem kizárt, hogy Ray Parkra egy másik szerepet osztottak a sorozatban, ahogy az például megtörtént előtte Warwick Davisszel is, aki több karaktert eljátszott már a Star Wars franchise történetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)