Hirdetés

Darth Maul lehet a következő Star Wars animációs sorozat főszereplője

|

Elvileg a Crimson Dawn szervezet fénykorára koncentrál a következő animált Star Wars széria.

Hirdetés

Tegnap megkaptuk az élőszereplős The Book of Boba Fett sorozat első előzetesét, de a legújabb Star Wars pletykák talán még ennél is izgalmasabbak. Arról kezdenek ugyanis mostanában szivárgások érkezni, hogy a Lucasfilm elkezdett dolgozni egy olyan új animációs sorozaton, melynek nem más, mint Darth Maul (illetve ebben az időszakban inkább már csak Maul) lesz a központi karaktere.

A széria elvileg abban a korszakban játszódik, mikor Maul bűnszervezete, a Crimson Dawn épp csúcson volt.

Hirdetés

Maul ugyebár eredetileg az 1999-es Baljós árnyak mozifilmben bukkant fel, ahol elvileg meg is halt, de később a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozatból kiderült, simán túlélte azt, hogy Obi-Wan nemes egyszerűséggel kettévágta őt. A Rebels szériának is kulcsfontosságú szereplője lett, illetve egy gyors cameó erejéig felbukkant a Solo: Egy Star Wars-történet legvégén is, itt már a Crimson Dawn nevű bűnbanda vezéreként.

Ha minden igaz, akkor a most készülő animációs sorozat is nagyjából ebben az érában kaphat helyet. A Cinelinx értesülései szerint jelenleg több Star Wars szinkronszínész, köztük a Mault korábban megszólaltató Sam Witwer dolgozik egy még be nem jelentett projekten, ez lehet az említett Maul sorozat. Ugyanerről a pletykáról számolt be több más forrás is, egyikük pedig konkretizálta azt, hogy a Crimson Dawn működésének fontosabb éveit dolgozza majd fel az új sorozat. Ha ez tényleg így lesz, akkor a Solo filmben Emilia Clarke által eljátszott Qi'ra is simán felbukkanhat benne.

Ti örülnétek, ha tényleg kapnánk egy Maul animációs sorozatot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)