Hirdetés

Itt egy rajongói Darth Vader kisfilm, amiből egy mozit is el tudnánk képzelni

|

Aki karácsonykor szívesen nézné Darth Vader belső vívódásait és gyilkos dühét, az szeretni fogja a Vader című rajongói szériát.

Hirdetés

A Vader című rajongói filmsorozat első epizódja elkészült és mindenki számára ingyenesen elérhető a Star Wars Theory YouTube csatornán. Mi pedig nagyon hálásak vagyunk érte, mert komolyan megérintett a Star Wars hangulat.

Hirdetés

A sztori szerint a Birodalom fennállásának első hónapjaiban vagyunk, a totális győzelem utáni törékeny időszakban. A kisfilmet az teszi igazán érdekessé, hogy láthatjuk benne Darth Vader gyűlöletét maga és mestere iránt, belső vívódását nagyon jól sikerült megfogni. Na de többet nem is spoilerezünk, érdemes megnézni az alábbi művet:

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor jön a következő epizód, de ajánlott lesz szemmel tartani az alkotók csatornáját, nem a lassítósávban tolják a kontentet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)