Hirdetés

Darth Vader talán mégsem lesz benne az Ahsoka sorozatban

|

Új részlet látott napvilágot a Star Wars sorozatról, ami ellentmondhat az eddigi pletykáknak.

Hirdetés

A Disney alaposan megküldi Star Wars sorozatokkal a Disney+ felhozatalát, a Vanity Fair fotózása például tökéletesen szemléltette, hogy mikre számíthatnak a rajongók a közeljövőben: jön Obi-Wan Kenobi, Cassian Andor, a The Mandalorian harmadik évada és az Ahsoka Tano spin-off is, amelyben természetesen Rosario Dawson ismét a címszereplő bőrébe bújik. De vajon csak őt láthatjuk viszont?

Korábban több lehetséges magyarázat is született arra, hogy miképpen kapcsolódhat be a történetbe a pletykált Darth Vader is, azonban az új részletek átértékelik a dolgokat.

Hirdetés

A 2021 októberében felröppent híresztelést Hayden Christensen Darth Vaderként való csatlakozásának lehetőségéről Rosario Dawson is megosztotta a közösségi médiában, ám csak később jött rá, hogy ez egy meg nem erősített pletyka volt, amit a rajongók szinte bejelentésnek vettek, a Lucasfilm illetékeseit pedig elkeserítette. A színésznő a Vanity Fairnek nyilatkozott erről: 

"Belenéztem az e-mailjeimbe, és a Star Wars kapcsán azt írták, hogy »Ezt talán le kéne venned«. Erre én: »Ember, bennem nem lehet megbízni«."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A cikk hozzáteszi, hogy a Lucasfilm a titoktartás miatt nem árulta el, hogy a Vader-hír igaz-e vagy hamis, azt viszont már biztosan tudjuk, hogy a karakter benne lesz az Obi-Wan Kenobi sorozatban. Ezt már május 27-től nézhetik a Disney+ előfizetői (a hazaiak csak június 14-től), ellenben az Ahsoka szériával, aminek még csak most kezdődött meg a forgatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)