Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Jokert, Batman legnagyobb ellenségét?

|

Mindent tudsz Batman nemeziséről? Itt az ideje, hogy bizonyítsd!

Hirdetés

A napokban minden Joker körül forog, ami nem is csoda, hiszen Joaquin Phoenix megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, így Heath Ledger után ismét aranyszoborral jutalmaztak valakit, aki a bűn bohóchercegét alakította egy mozifilmben. Phoenix sikere kapcsán pedig úgy éreztük, épp itt az ideje egy Joker tematikájú kvíznek. 

Hirdetés

Nem lett embertelenül nehéz az alábbi kérdéssor, de akad pár furmányos darab is a tíz megválaszolandó kvízkérdés között. Természetesen most is várjuk lent a kommentek között az elért pontszámokat, bátran büszkélkedjetek azzal, hogy mennyire vagytok bennfentesek Joker képregényes, filmes és videojátékos múltjával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)