Hirdetés

Deadpool 2 - íme az első kép Dominóról, lesznek, akik kiakadnak

|

Ryan Reynolds megmutatta nekünk, hogyan fest majd Domino a második Deadpool moziban.

Hirdetés

A képregényrajongók az esetek túlnyomó többségében meglehetősen nehezen viselik azt, ha egy stúdió úgy nyúl az alapanyaghoz és készít belőle mozifilmet, hogy megváltoztat valamit útközben. Általában a vizuális módosítások verik ki legkönnyebben a biztosítékot, ilyen például egy karakter bőrszíne.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy a Deadpool 2-ben Zazie Beetz alakítja majd jellegzetes külsejű mutáns hölgyet, Dominót. Még itt, a GSO kommentszekciójában is parázs vita alakult ki arról, hogy egy színes bőrű színésznő megfelelő választás-e a szerepre, de ekkor még úgy sejtettük, Beetz kisasszony pofikájára úgy is vastag hófehér festékrétek kerül. Nos, a jelek szerint cseppet sem ez a helyzet.

Ryan Reynolds a Twitteren tette közzé az alábbi képet, amin a filmes Domino pózol a kiterített Deadpoolon. Láthatjuk, Zazie Beetz csak a bal szeme köré kapott egy kis sminket (fehéret, a képregényeben megszokott fekete helyett).

A cikk nyitóképén megnézhetitek, milyen a képregényekben Domino általános ábrázolása. Ennek fényében hogy tetszik nektek a filmes változat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)