Hirdetés

Deadpool 2 - így képzelik el Dominót a rajongók

|

Tegnap megtudtuk, hogy ki alakítja majd Dominót a Deadpool folytatásában, most pedig egy rajongónak hála megnézhetjük, hogy fest majd a karakter a mozivásznon.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy valóban Zazie Beets fogja alakítani Dominót a Deadpool következő részében és habár hivatalos kép még nyilván nincsen a színésznő kosztumjéről, egy rajongói munkának hála már most elég jó elképzelésünk van arról, hogy hogyan is néz majd ki a karakter a filmvásznon.

Domino ugye a képregényekben eredetileg az X-Menből kialakult X-Force egyik tagja volt, szóval tökéletesen belepasszol a Deadpool szereplőgárdájába, arról már nem is beszélve, hogy Zazie Beets mennyire jó választás a szerepre, hiszen a színésznő nem csak független filmekben bizonyított, hanem Donald Glover sikersorozatában, az Atlantában is kiváló alakítást nyújtott.

Egy rajongó elképzelte, hogy milyen lesz majd a színésző a szuperhős szerepében, Ryan Reynolds pedig természetesn rövidesen elkészítette a saját, legalább ennyire kiváló remekművét.

Nektek hogy tetszik a szereposztás? Kit látnátok még szívesen a Deadpool 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)