Hirdetés

Deadpool 2 - végleg eldőlt, kit láthatunk Domino szerepében

|

A korábbi pletykák közül egy sem bizonyult igaznak, egy teljesen új jelölt alakítja majd Dominót a Deadpool második részében.

Hirdetés

Tegnap még Janelle Monae-t pletykálták Domino szerepére, de most Ryan Reynolds végre eloszlatta a kételyeket. Kiderült, hogy valójában Zazie Beetz tűnik majd fel mutáns bérgyilkosként a Deadpool 2-ben.

Mindez egy talányos képről volt leszűrhető, amit Reynolds a Twitteren osztott meg. Lassan már meg sem lepődünk, hogy minden fontosabb információt a főszereplő tesz közzé a második Deadpool mozir kapcsán. Korábban ugyebár Kerry Washington nevét említették, legutóbb pedig Janelle Monae merült fel, de a jelek szerint Zazie Beetz lett a befutó.

Beetz talán leginkább az Atlanta sorozatból lehet ismerős a nézőknek. Most már csak annak kellene eldőlnie, hogy a régóta várt mutáns hőst, Cable-t ki alakítja majd a Deadpool 2-ben. Addig is tessék barátkozni Beetz kisasszonnyal:

A Deadpool 2 a jelenlegi tervek szerint valamikor 2018-ban kerül mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)