Hirdetés

Deadpool 2 - kiderült, ki lehet a titokzatos kölyök?

|

Elképzelhető, hogy egy klasszikus X-Men karaktert láthatunk majd a második Deadpool moziban.

Hirdetés

Az előzeteseknek hála már tudjuk, hogy a Deadpool 2-ben fontos szerephez jut egy kisfiú, akit Kábel valamiért holtan akar látni, kedvenc szószátyár mutánsunk viszont mindenáron meg akarja menteni az életét. Nos, a jelek szerint most kiderült, ki is lehet valójában ez a titokzatos gyerek. Remélem mondanom sem kell, hogy a következőben potenciális spoilereket olvashattok.

Hirdetés

A legújabb teaser videóban végre nevén nevezeték a fiút, így megtudhattuk, hogy Julian Dennison karakterét Russellnek hívják majd a Deadpool 2-ben. A képregényes guruk természetesen azonnal felcsapták a nagy Marvel utónévkönyvet és elkezdtek azon agyalni, ki is lehet ez a bizonyos Russell. A legvalószínűbb teória az, hogy Russell Collinsról van szó, aki Firefist néven tevékenykedett a Marvel füzeteiben. A névegyezés mellett az is fontos kapocs, hogy a filmbéli gyerek és Collins is képes manipulálni a tüzet. Firefist az X-Factor sorozat első füzetében bukkant fel először, még 1986-ban. A képregények szerint a srácot nagybátyja nevelte fel, 16 éves korában pedig tengerészgyalogosnak állt. Nem sokkal később ráébredt, hogy mutáns képességekkel bír. Nem túlzottan szerencsés módon derült erre fény, ugyanis Russell halálra égetett egy nőt, majd ugyanígy felgyújtotta azt a rendőrtisztet is, aki megkísérelte letartóztatni őt. 

Az X-Factor csapat végül a segítségére sietett és megtanították őt kontrollálni a képességeit. Az elkövetkező években több szuperhőscsapat is a tagjai között tudhatta Firefistet, majd Stryfe (Kábel gonosz klónja) átmosta az agyát és ezután már Russell Collins a rosszfiúk táborába tartozott. Ekkor történt meg az, hogy korábbi csapattársaival, az Új Mutánsokkal és Kábellel is összetűzésbe keveredett. 

A karakter az Ultimate univerzum X-Men képregényeiben és a '90-es években futó X-Men animációs sorozatban is felbukkant. Kíváncsian várjuk, hogy a Deadpool 2-ben mennyi köszön majd vissza Firefist eredeti történetből, amennyiben tényleg őt alakítja majd Julian Dennison. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)