Hirdetés

Deadpool 2 - megvan, ki lesz Cable

|

Végre eldőlt, ki kapja meg Cable szerepét a Deadpool második részében. Egyetlen rossz szavunk sem lehet a döntésre!

Hirdetés

Sokak neve felmerült már a Deadpool 2-ben debütáló népszerű mutáns, vagyis Cable kapcsán. A készítők nem táncolnak tovább az idegeinken, végre elárulták, hogy kire osztották a szerepet. 

Josh Brolinra esett a választás, tehát őt láthatjuk majd a második Deadpool moziban Cable-ként a címszereplő Ryan Reynolds mellett. Rég volt olyan szerep, amely kapcsán ennyi pletykák hallottunk, hiszen ne feledjétek el, még Russell Crowe és Brad Pitt neve is felmerült, mikor a megfelelő színészt keresték. 

Most már tehát nem csak azt tudjuk, hogy Zazie Beetz lesz Domino, hanem ízlelgethetjük a friss hírt, amely szerint Josh Brolin alakítja Cable-t. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem maximális elégedettséggel tölt el a szereposztás. 

Brolin számára nem lesz ismeretlen a képregényfilmek világa, hiszen Thanos szerepében már láthattuk őt a Marvel mozikban. A Deadpool 2-re valamikor 2018-ban számíthatunk, a filmet David Leitch rendezi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)